Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - Evenimente rutiere

ro

13 Jul, 2021 11:26 889 Marime text
Nr. 893977 din 13 iulie 2021
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
 
             La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați,prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Smârdan, s-ar fi produs un incident rutier, în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.
             La fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul, de 54 de ani, aflat la volanul autoturismului, emana halenă alcoolică, motiv pentru care l-au testat alcoolscop.
Întrucât valoarea înregistrată a fost de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice și stabilirea alcoolemiei, polițiștii întocmind dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului
 
***
 
             La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 19.20, pe o stradă, din comuna Ghidigeni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
             Din primele verificări, polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate o autoutilitară și o bicicletă care au intrat în impact, în urma acestuia biciclistul, un minor, de 6 ani, fiind accidentat ușor.
             Victima a fost transportată la spital, pentru investigații medicale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii