Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - Eveniment rutier

ro

12 Jul, 2021 13:37 670 Marime text
Nr. 893976 din 12 iulie 2021
 
 
 
 
EVENIMENT RUTIER
 
 
             La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, au fost sesizați cu privire la faptul că un conducător auto în timp ce conducea un autoturism pe strada de acces către Trecere Bac Galați, ar fi surprins și ar fi accidentat un bărbat în vârstă de 62 ani, din municipiul Galați, care se deplasa pe bicicletă pe strada mai sus menționată, dinspre strada Cloșca către Faleza Inferioară.
             În urma acestui eveniment rutier, biciclistul a suferit mai multe leziuni care nu au necesitat internarea în spital. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției
             La scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 ani, din municipiul Galați. A fost testat alcoolscop iar rezultatul a fost negativ.
             În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de Vătămare corporală din culpă, respectiv Părăsirea locului accidentului și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.
 
***
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii