Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 29.06.2021

ro

29 Jun, 2021 12:46 701 Marime text
Nr. 893964 din 29 iunie 2021
 
 
 
ACCIDENT RUTIER PE TRECEREA DE PIETONI
 
 
          În data de 28 iunie 2021, în jurul orei 14:24, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Un bărbat în vârstă de 53 ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din acest oras, a surprins și a accidentat un pieton angajat în traversarea străzii pe marcaj pietonal, rezultând vătămarea corporală a acestuia. Bărbatul accidentat, în vârstă de 52 ani, din municipiul Tecuci, a fost transportat la Spitalul Municipal Tecuci pentru investigații medicale, însă nu a rămas internat.
Conducătorul auto, ce posedă permis de conducere valabil, a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
În cauză de față a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Vătămare corporală din culpă.        
***
 
 
INFRACȚIUNI CIRCULAȚIE
 
La data de 28 iunie 2021, în jurul orei 18.10, polițiștii Biroului Rutier Galați au oprit în trafic, pe strada Oțelarilor, un autoturism la volanul căruia au identificat un tânăr, de 21 de ani, din satul Tichilești, județul Brăila, care avea dreptul de a conduce suspendat.
 
Totodată, în urma verificărilor s-a constatat faptul că plăcuțele de înmatriculare montate pe autoturism, aparțin altui vehicul.
În consecință, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de Punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și de Conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Față de conducătorul auto a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, fiind introdus în data de 28.06.2021 în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.
 
***
 
PERSOANE DEPISTATE
 
          În data de 28 iunie 2021, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, au identificat și reținut pe raza municipiului Galați două persoane, față de care Judecătoria Galați a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de Tâlhărie calificată.
          Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 ani, din municipiul Galați, condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni închisoare și despre o femeie în vârstă de 33 ani, din municipiul Galați, condamnată la o pedeapsă de 2 ani închisoare.
          Persoanele depistate au fost încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
***
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii