Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 28.05.2021

ro

28 May, 2021 12:35 1223 Marime text
Nr. 893936 din 28 mai 2021
 
         
          CONDAMNAȚI PENTRU FURT CALIFICAT, DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTI
 
          La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Tecuci au depistat doi bărbați urmăriți național, pe numele cărora instanțele de judecată au emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.
          Cei doi bărbați, cu vârste de 26 și 31 de ani, ambii din municipiul Tecuci, condamnați la 4 ani și 8 luni închisoare, respectiv 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost conduși și încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepselor.
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
          La data de 27 mai a.c., în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Berești au oprit în trafic, pe D.N. 26, în comuna Cavadinești, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat de 26 de ani.
          Cu ocazia verificării documentelor, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
          În continuare, s-a stabilit că autoturismul aparține unei femei, de 29 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta față și care i l-a încredințat bărbatului pentru a-l conduce, având cunoștință că acesta nu deține permis de conducere.
          Ca urmare, a fost întocmit dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, respectiv încredințarea unui vehicul pentru conducere unei persoane despre care se cunoaște că nu are acest drept.
 
***
 
          La data de 27 mai a.c., în jurul orei 17.20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au oprit în trafic, pe D.J. 251A, în comuna Drăgușeni, un autoturism condus de un bărbat de 61, din județul Brașov.
          Întrucât, la testarea alcoolscopică, acesta a prezentat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice și a stabilirii alcoolemiei, polițiștii întocmind dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii