Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 18.06.2021

ro

18 Jun, 2021 12:51 650 Marime text
 
Nr. 893953 din 18 iunie 2021
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
 
La data de 17 iunie a.c., în urul orei 07.30, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic, pe strada Tecuciul Nou, din municipiul Tecuci, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 41 de ani, din comuna Negrilești.
La controlul documentelor, acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere emis de autoritățile britanice.
Întrucât, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere și că documentul prezentat este fals, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.
 
Tot pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, este cercetat și un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Tecuci, depistat de polițiști la volanul unui autoturism care circula pe strada Dacia, din municipiul Tecuci.
Pentru că nu a putut prezenta polițiștilor permisul de conducere, au fost efectuate verificări în bazele de date, stabilindu-se că tânărul nu este posesor al unui astfel de document.
 
 
***
 
La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 12.20, pe D.J. 251, în afara comunei Smârdan, s-a produs un incident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotractor, rezultând doar pagube materiale.
 
 
Polițiștii sosiți la fața locului i-au testat alcoolscopic pe cei doi conducători auto, în cazul bărbatului, de 39 de ani, aflat la volanul autoturismului, rezultând o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ca urmare, a fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
        Un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului, a fost depistat de polițiști, în seara aceleiași zile, în jurul orei 19.50, pe o stradă din comuna Tudor Vladimirescu.
        La testarea alcoolscopică, acesta a prezentat valoarea de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, în vederea prelevării de mostre bologice și a stabilirii alcoolemiei.
        Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
REȚINUT ȘI ARESTAT PREVENTIV, DUPĂ CE A PROVOCAT SCANDAL ÎNTR-UN BAR
 
        La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii Secției 3 Poliție Galați au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui bar, din cartierul Micro 17, o persoană provoacă scandal, manifestându-se violent.
  Polițiștii au mers imediat la fața locului, unde au identificat un bărbat, de 30 de ani, stabilind că, pe fondul consumului de alcool, acesta ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență lucrătorului comercial, o femeie, de 50 de ani, intenționând chiar să o lovească, după care s-ar fi dezbrăcat, făcând gesturi obscene în fața acesteia.
 
 
Bărbatul a fost condus la sediul Poliției, unde a continuat să aibă un comportament agitat, spărgând geamul ferestrei unei încăperi.
El a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.
În cursul zilei de ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă, instanța de judecată dispunând această măsură preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii