Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 05.07.2021

ro

05 Jul, 2021 12:42 637 Marime text
Nr. 893968 din 05 iulie 2021
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
 
             La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 01.10, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Smârdan au oprit în trafic, pe o stradă din comuna Smârdan, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 31 de ani.
             Întrucât, cu ocazia controlului documentelor, polițiștii au constatat că bărbatul emana halenă alcoolică, l-au testat alcooscopic, rezultând o valoare de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice și stabilirea alcoolemiei.
 
             În aceeași zi, alți doi conducători auto au fost depistați la volan sub influența alcoolului.
             Este vorba despre un bărbat de 35 de ani, care a condus autoturismul pe D.J. 242A, în localitatea Rădești, în cazul căruia aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, și un altul, depistat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, pentru care testul alcoolscopic a indicat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.
             În toate cele trei cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale, conducătorii auto fiind cercetați pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
***
 
             La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția străzilor Brăilei și Costache Conachi, în urma acestuia rezultând rănirea unei persoane.
             La fața locului, polițiștii au constatat că în accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă și că acesta s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.
             Impactul dintre cele două autovehicule s-a soldat cu rănirea motociclistului, un bărbat, de 38 de ani, acesta fiind transportat la spital unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale.
             În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs evenimentul rutier.
 
***
 
             La data de 4 iulie a.c., pe D.N. 25A, în afara localității Lungoci, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.
             Din primele verificări, a rezultat că accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, autovehiculele intrând în impact, la intersecția D.N. 25A cu un drum comunal.
             În urma incidentului, o femeie, de 62 de ani, aflată la volanul unuia dintre autoturisme, și un bărbat, pasager în acesta, au fost răniți, fiind transportați la spital.
             În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii