Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Reținut de polițiști

ro

09 Mar, 2023 12:44 465 Marime text
Nr.847604/65 din 9 martie 2023
 
 
BULETIN DE PRESĂ

CONDUCĂTOR AUTO AFLAT SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI – REȚINUT DE POLIȚIȘTI
 
 
La data de 7 martie a.c., în jurul orei 15.40, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism aflându-se sub influența alcoolului.
 
Conducătorul auto a fost oprit de polițiști pe strada Măcieșului, din municipiul Cluj-Napoca, iar în urma testării cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat concentrația de 1.36 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Polițiștii Biroului Rutier Cluj au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar ulterior cel în cauză a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
 
Sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
**
 
CERCETAT PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
 
La data de 9 martie a.c., în jurul orei 01.10, polițiștii Biroului Rutier Cluj au oprit pentru verificări, pe strada Traian Grozăvescu, un autoturism condus de  un bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.
 
Testarea acestuia cu aparatul etilotest a rezultat pozitivă, fiind indicată concentrația de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcolemiei.
 
În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
**
 
LA VOLANUL UNUI AUTOTURISM FĂRĂ DREPT DE A CONDUCE
 
 
La data de 7 martie a.c., în jurul orei 21.10, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Aghireșu, care se deplasa cu un autoturism pe DC140A, pe raza localității Băgara, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii