Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:55 26 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Comunicat de presă - 17.06.2022

ro

17 Jun, 2022 16:01 671 Marime text
Nr. 176560/211 din 17 iunie 2022
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
 
ACTIVITĂȚI PREVENTIVE DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII CLUJENI ÎN ACEST SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ
 
Cluj-Napoca găzduiește și anul acesta Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) în perioada 17 – 26 iunie a.c..  De asemenea, în acest weekend se vor desfășura și alte evenimente care presupun aglomerări de persoane în locurile publice din municipiul Cluj-Napoca și împrejurimi.
 
În acest context, se vor intensifica activitățile de cooperare cu celelalte structuri și entități cu atribuții în domeniu, pentru prevenirea riscului infracțional și victimal, a infracțiunilor contra persoanei sau contra patrimoniului.
 
Zilnic vor fi prezente echipaje de ordine publică în zonele cu aglomerări de persoane, în vederea menținerii climatului de ordine și siguranță publică.
 
Echipajele de poliție rutieră vor fi prezente pe principalele artere din municipiu Cluj-Napoca și din județ, pentru supravegherea traficului rutier și prevenirea accidentelor de circulație.
 
Pentru siguranța publică vor fi prezente patrule chinotehnice în proximitatea festivalului.
 
În aceeași măsură, vor fi efectuate acțiuni în colaborare cu specialiștii din cadrul Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj.
 

Se vor lua măsuri de constituire a echipelor operative pentru soluționarea cu celeritate a sesizărilor cetățenilor și a situaților apărute pe timpul manifestărilor publice.
 
În caz de nevoie sau dacă ați asistat, ori aveți cunoștință despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelați cu încredere la cel mai apropiat polițist sau sunați la 112!
 
Vă dorim un weekend liniștit!
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii