Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:49 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Comunicat de presă - 13.07.2022

ro

13 Jul, 2022 13:56 635 Marime text
Nr. 176560/245 din 13 iulie 2022
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
 
FESTIVALUL ELECTRIC CASTLE, ÎN SIGURANȚĂ
 
 
Pentru desfășurarea în siguranță a festivalului Electric Castle, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj va acționa, zilnic, cu peste 250 de polițiști.
 
Vor fi prezente efective din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, acțiuni speciale, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică, arme, explozivi și substanțe periculoase, prevenire și celelalte structuri de suport.
 
Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca va acționa permanent pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe psihoactive.
 
De asemenea, în această perioadă, fluidizarea traficului rutier va fi asigurată de polițiști, atât în perimetrul festivalului, cât și pe principalele artere din județ.
 
Pentru îndeplinirea acestor măsuri și având în vedere că organizatorii anunță un număr mai mare de participanți față de ultima ediție, vor fi prezente echipaje de poliție rutieră din cadrul Poliției Române.

 
Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj vor asigura climatul de ordine și siguranță publică în special în trenurile de călători care duc spre festival.
 
Vor fi prezenți și câinii special antrenați în detectarea și semnalarea materialelor explozive, precum și a substanțelor psihoactive.
 
Pentru a evita aglomerația sau posibilele ambuteiaje, vă recomandăm să utilizați mijloacele de transport în comun, care au fost suplimentate în această perioadă.
 
În caz de nevoie, nu ezitați să cereți sprijinul forțelor de ordine prezente la festival sau să apelați Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii