Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă

ro

12 Sep, 2023 12:33 602 Marime text
Polițiștii din Beclean au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat bănuit de comiterea unor infracțiuni rutiere
 
La data de 11 septembrie a.c., polițiștii rutieri din Beclean au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr, de 26 de ani, din Tăure, comuna Nimigea, cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier.
Bărbatul în cauză, conducător al unui autoturism, a fost oprit pentru control pe Drumul Național 17, în Beclean, de către polițiștii Compartimentului Rutier Beclean.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că nu este posesor de permis de conducere.
Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În cursul zilei de astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.
 
Tânăr din Josenii Bârgăului, depistat de polițiștii Serviciului Rutier, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la  fals material în înscrisuri oficiale

La data de 11 septembrie a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la  fals material în înscrisuri oficiale.
Bănuit de comiterea faptelor este un tânăr de 21 de ani, Josenii Bârgăului care a fost  depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism care rula cu viteză peste limita legală, pe Drumul Național 17, prin localitatea Tiha Bârgăului.
La solicitarea documentelor, tânărul a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile Irlandeze care nu prezenta toate elementele de siguranță ale unui permis autentic, existând suspiciunea rezonabilă că este fals.
 
 Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciul Rutier Bistrița.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii