Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - Șofer depistat sub influența alcoolului de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița

ro

30 Jul, 2021 10:31 870 Marime text
Nr. 298 din 30 iulie 2021 
 
BULETIN DE PRESĂ

Șofer depistat sub influența alcoolului de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița
 

 
La data de 30 iulie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în desfășurarea activități de patrulare, au oprit pentru control un autoturism în Petriș, pe Drumul Județean 172G.
 
A fost identificat conducătorul autoturismului, un bărbat de 37 de ani din Petriș care prezenta halenă alcoolică. În consecință, polițiștii au dispus testarea cu aparatul etilotest a șoferului, rezultând valoarea de 0.88 mg/L alcool pur în aerul expirat. Ulterior șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, urmând documentarea faptei.
 
 
Două infracțiuni constatate la un control în trafic pe raza localității Tureac
 
 
La data de 30 iulie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au oprit pentru control un autoturism în Tureac.
 
A fost identificat șoferul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Mijlocenii Bârgăului.
 
Polițiștii au efectuat verificări cu privire la șofer, constatându-se că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, autoturismul condus de tânăr avea aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii, stabilindu-se în urma verificărilor că sunt expirate din luna octombrie a anului 2020.
 
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,16 mg/L alcool pur în aerul expirat.
 
A fost întocmit un dosar penal privind conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat, cercetările fiind continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii