Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița Năsăud Buletin de presă - 22.05.2021

ro

28 May, 2021 11:59 1130 Marime text
Nr. 232 din 28 mai 2021 
BULETIN DE PRESĂ
 
Bărbat depistat conducând fără permis și sub influența alcoolului, în urma unui accident rutier
 
La data de 27 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier, au intervenit la un eveniment în localitatea Sângeorzu Nou. Un bărbat de 45 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped pe Drumul Județean 151 în localitatea Sângeorzu Nou, a acroșat un tânăr de 26 de ani, ce se deplasa în calitate de pieton. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului și a pietonului, ambii fiind transportați la spital.
 
Conducătorul a  fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul ca acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
Polițiștii au întocmit un dosar penal, cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducere unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.
 
 
Ordin de protecție provizoriu, emis împotriva unui tânăr
 
 
În data de 27 mai a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, au fost solicitați să intervină la un eveniment intrafamilial în localitatea Ciceu-Giurgești. Un bărbat de 51 de ani, a sesizat faptul că fiul său, un tânăr de 18 ani, a săvârșit acte de violență împotriva sa.
 
Polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Împreună cu bărbatul, a fost întocmit un formular de evaluare a riscului, constatându-se oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului de 18 ani, fiind totodată întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii