Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 16.06.2021

ro

16 Jun, 2021 14:27 837 Marime text
Nr.  din 16 iunie 2021
 
 
PRINS ÎN FLAGRANT DELICT CU APROXIMATIV 4 KILOGRAME DE CANNABIS
 
          Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud și procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Bistrița-Năsăud au prins în flagrant delict o persoană bănuită de complicitate la introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.
 
La data de 15 iunie, într-o stație de distribuție a carburantului din municipiul Cluj-Napoca, polițiștii au depistat un tânăr, de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce ar fi ridicat un colet expediat din Spania, prin intermediul unei societăți de transport internațional.
 
În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit un bagaj, în care se aflau 4 pachete vidate, ce conțineau o substanța vegetală de culoare verde. În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 4 kilograme de cannabis.
 
De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un dispozitiv de mărunțit tip grinder, mai multe fragmente de cannabis sub formă de muguri, două telefoane mobile, două cartele telefonice și 1.600 de euro.
 
Tânărul a fost condus la audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, prin ordonanța procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistrița-Năsăud, acesta fiind cercetat pentru complicitate la introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.
 
În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, în vederea arestării preventive.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii