Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 13.07.2021

ro

13 Jul, 2021 11:29 847 Marime text
Nr. 284 din 13 iulie 2021 
BULETIN DE PRESĂ
 
Șofer fără permis, depistat cu viteză
 
La data de 12 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Național 15A, pe raza localității Galații Bistriței.
 
Cu aparatul radar a fost surprins un autoturism ce se deplasa cu viteza de 105 km/h în zonă cu limită de viteză de 50 km/h. La volanul acestuia  fost identificat un tânăr de 20 de ani din Sângeorzu Nou.
 
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că șoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
Depistat cu alcoolemie și cu autovehiculul neînmatriculat
 
La data de 12 iulie a.c., poliţiștii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi, Compartimentul Poliției Rutiere, în timp ce executau supravegherea și controlul traficului rutier pe raza orașului Sângeorz-Băi, au oprit în trafic un autoturism care avea montate plăcuțe de înmatriculare cu numere provizorii.
 
A fost identificat șoferul, un bărbat de 53 de ani din Sângeorz-Băi. În urma testării cu aparatul etilotest a acestuia, a rezultat o valoare de 0,15 mg/L alcool pur în aerul expirat.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorie, montate pe autoturismul oprit pentru control sunt expirate de la finalul anului 2019.  
 
Polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi, Compartimentul Poliție Rutieră, au dispus reținerea permisului de conducere a șoferului pentru 90 de zile și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii