Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 04.06.2021

ro

04 Jun, 2021 10:26 1200 Marime text
 
                                                                                                    Nr. 238 din 04 iunie 2021 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Bărbat încarcerat în penitenciar
 
La data de 3 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Bistrița, privind un bărbat de 57 de ani din Sărata. Acesta este condamnat la pedeapsa de 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.
 
Bărbatul a fost încarcerat în penitenciarul Bistrița.
 
 
 
Update: Șofer reținut de către polițiști, în urma unui accident rutier
 
Știre inițială : https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/infractiuni-la-regimul-rutier-constatate-in-urma-unui-accident-de-circulatie
 
Față de bărbatul de 50 de ani, domiciliat în municipiul Bistrița, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, au dispus reținerea pe o durată de 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit la data de 29 mai a.c..
 
Șoferul urmează a fi prezentat astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă, fiind bănuit de comiterea faptelor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
Bărbatul, a fost predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.
 
 
 
Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii năsăudeni
 
În data de 3 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie de 39 de ani din orașul Năsăud, cu privire la faptul că la mijlocul lunii aprilie, fostul concubin ar fi agresat-o fizic.
 
În cauză s-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, constatându-se faptul că exista risc iminent, fiind oportun emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 52 de ani din Năsăud.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de lovire sau alte violențe.
 
 
 
Autorul unei tâlhării, identificat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale
 
La data de 2 iunie a.c., un bărbat de 60 de ani din municipiul Bistrița, a solicitat intervenția polițiștilor pe bulevardul Republicii.
 
Acesta a relatat polițiștilor, faptul că după ce a fost abordat de către o persoană necunoscută de sex masculin care i-a solicitat o țigară, a fost lovit cu pumnul în zona bărbiei. Profitând de starea bărbatului, persoana necunoscută i-ar fi sustras suma de 550 euro, 440 lei și un telefon mobil care se aflau asupra persoanei.
 
În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa, la data de 3 iunie a.c., a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei de tâlhărie calificată, în dauna bărbatului de 60 de ani.
Polițiștii au stabilit că ar fi vorba de un tânăr de 20 de ani, domiciliat în localitatea Viișoara.
 
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reușit recuperarea prejudiciul în totalitate, acesta fiind restituit persoanei vătămate.
Faţă de persoana bănuită de comiterea faptei de tâlhărie calificată, s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.
 
Cercetările sunt în continuare desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tânărului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii