Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Bărbat reținut pentru 24 de ore

ro

01 Aug, 2023 12:09 669 Marime text

                                                                                                    Nr. 170 din 1 august 2023

ȘTIRE DE PRESĂ
 
Un bărbat din județul Mureș, bănuit de comiterea unui furt, a fost depistat și prins de polițiști, ieri, în municipiul Bistrița. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.
 
La data de 31 iulie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 53 de ani, din Suseni, județul Mureș și un altul, de 49 de ani, din Reghin, bănuiți de comiterea faptei.
 
Bărbatul de 53 de ani a fost depistat și prins ieri, 31 iulie, de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a fost condus la sediul Poliției. În urma audierilor, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, 1 august, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.
 
Din investigațiile efectuate de polițiștii specializați în investigații criminale a reieșit faptul că, la data de 21 februarie a.c., bărbatul de 53 de ani ar fi pătruns într-un autoturism parcat în apropierea unei săli de jocuri de noroc din Bistrița, iar din interior ar fi sustras un plic în care se afla suma de 13.200 lei. Totodată, bărbatul de 49 de ani s-ar fi aflat în proximitatea parcării, unde ar fi supravegheat zona.
Cercetările în acest caz continuă de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale și tragerii la răspundere a persoanelor vinovate.
 
         
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii