Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Știre de presă - 29.03.2022

ro

29 Mar, 2022 13:10 639 Marime text
           Nr.1059339 din 29 martie 2022
                        
 
 
                                                                           
ȘTIRE DE PRESĂ
 
Bănuit de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, reținut de polițiștii de investigații criminale
 
La data de 28 martie a.c., un bărbat din comuna Sascut a sesizat I.P.J Bacău, despre faptul că, persoane necunoscute, fără acordul său, ar fi semnat, în numele său, un contract valabil în perioada decembrie 2021- 2023, cu o firmă de telefonie, iar în urma încheierii acestui contract i s-ar fi livrat, la domiciliu, prin firmă de curierat un telefon mobil şi cartelă, motiv pentru care trebuie să achite lunar suma de 70 de lei, pe toată perioada contractuală, bani care reprezintă contravaloarea telefonului, care, de fapt, nu ar fi ajuns în posesia sa.
          În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din orașul Târgu-Ocna, bănuit de comiterea faptelor.
         Telefonul mobil, în valoare de aproximativ 1700 de lei, a fost recuperat de polițiști, din posesia unui cumpărător din Onești, care l-ar fi achiziționat cu suma de 1000 de lei.
          Faţă de bănuit s-au dispus cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, fiind dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore.
         Cel în cauză a  fost introdus în Arestul I.P.J Bacău.
 
 
Întocmit,
Inspector principal de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii