Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Acțiune a Serviciului de Ordine Publică Bacău privind paza bunurilor și valorilor

ro

12 Apr, 2024 15:17 346 Marime text
Nr. 90 din 12 aprilie 2024
                                                                                                
           
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
Acțiune a Serviciului de Ordine Publică Bacău privind paza bunurilor și valorilor
 
În noaptea de 11/12 aprilie a.c, în cadrul activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică Bacău, împreună cu efective din cadrul subunităţilor teritoriale de poliţie au fost verificate peste 60 de unități pentru care este necesară respectarea unor condiții conform Legii 333 din 2003.
 Ca urmare a deficiențelor identificate de polițiști au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, din care 14 în baza Legii 333 din 2003, în valoare de 8.700 de lei.
 
Exemple:
1. În urma verificărilor efectuate de polițiști la şantierul de lucru aparţinând unei societăți comerciale din comuna Ştefan cel Mare s-a constatat faptul că, societatea nu a întocmit şi înaintat planul de pază unităţii de poliţie competente în vederea obţinerii avizului de specialitate, fiind astfel încălcate prevederile Legii 333/2003. Totodată, societatea nu avea întocmită analiză de risc la securitate fizică, conform H.G 301/2012.
         Societatea a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 3000 de lei.
2. A fost identificat un agent de pază al unei societăți comerciale din Bacău cu o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au luat măsura sancţionării contravenţionale a bărbatului cu suma de 300 de lei.
 
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău atrage atenţia asupra importanţei instalării sistemelor de pază/alarmare, întrucât în acest mod putem preveni furturile din sediile firmelor, magazinelor sau depozitelor.
 
 
                                                                                                        Întocmit,
Comisar de poliţie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii