Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Sancționat contravențional pentru transport ilegal de persoane

ro

09 Mar, 2023 16:39 637 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
 

Sancționat contravențional pentru transport ilegal de persoane
 
 La data de 07 martie a.c., polițiștii băcăuani au depistat, în trafic, pe strada Calea Moinești din municipiul Bacău, un bărbat de 62 de ani, din localitate, în timp ce transporta, contra cost, trei persoane, pe ruta municipiul Bacău – comuna Pârjol, fără a deține documente legale de efectuare de transport public de persoane.
           Conducătorul auto a fost sancționat contravențional de polițiști și s-a dispus măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de utilizare a vehiculului pentru o perioadă de 6 luni.
 
 
 
Dosar penal întocmit de polițiști pentru consum de alcool la volan
 
La data de 08 martie a.c., în jurul orei 20:30, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Onești, au depistat în flagrant, un bărbat de 33 ani, din comuna Berzunți, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Onești, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
 
 
 
Acțiune a polițiștilor Secției 2 Poliție Bacău
 
La data de 08 martie a.c., efectivele de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Bacău au acţionat în raza de competență, precum şi în locuri de interes, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi menţinerea climatului de ordine publică.
În urma activităților desfășurate au fost legitimate peste 60 de persoane și au fost controlați 7 agenți economici.
Totodată au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.250 de lei, din care 10 conform conform Legii 61/1991 și 14 conform OUG 1985/2002.
 
   
 
                                                                                                                                         Întocmit,
Comisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii