Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Pe toată perioada minivacanţei de 1 Mai, poliţiştii au desfăşurat activităţi suplimentare pentru prevenirea faptelor antisociale

ro

02 May, 2023 14:10 397 Marime text
POLIŢIŞTII AU FOST LA DATORIE PENTRU SIGURANŢA MINIVACANŢEI DE 1 MAI !
 
Pe toată perioada minivacanţei de 1 Mai, poliţiştii au desfăşurat activităţi suplimentare pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.
                                                                                        
Echipajele de poliție au intervenit în aceste zile pentru soluționarea a 362 de incidente sesizate, din care 317 prin sistemul național unic de urgență 112.
 
În perioada 28 aprilie a.c.- 01 mai a.c., pentru abaterile de la normele legale, poliţiştii din județul Bacău au aplicat 898 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 354.000 de lei.
 
Poliţiştii au fost sesizați cu privire la 50 de infracțiuni și au prins în flagrant delict 7 autori de infracţiuni. De asemena, au reţinut 106 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au retras 30 de certificate de înmatriculare.
 
Activităţile s-au desfășurat în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.
 
Poliţiştii băcăuani mulţumesc cetăţenilor care respectă legea, contribuind astfel la siguranţa comunităţii din care fac parte!
 
                                                                                                                                  Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii