Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Depistați de polițiști, la volan, cu alcoolemii

ro

17 Jul, 2023 15:24 476 Marime text
Nr. 233 din 17 iulie 2023
                                                                                       
     
 
BULETIN DE PRESĂ 
 
Depistați de polițiști, la volan, cu alcoolemii
 
La data de 16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 32 de ani, din comuna Cleja care conducea un autoturism pe raza localității, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 În urma testării, bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului și i-au reținut permisul de conducere.
 
 
La aceeași dată, în jurul orei 01.00, o patrulă de poliție din cadrul Compartimentului de Ordine Publică Bacău au depistat în trafic, pe strada Tineretului din comuna Mărgineni, un bărbat de 52 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
 
 
În jurul orei 04.30, o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Oneşti au depistat în comuna Urecheşti, un localnic de 47 de ani care conducea un autoturism deși avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
  •  
A condus un autoturism deși avea permisul de conducere anulat
 
La data de 16 iulie, în jurul orei 08:00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 61 de ani, din comuna Buhoci, care a condus un autoturism pe strada Calea Bârladului din municipiul Bacău, având exercitarea dreptului de a conduce anulată.
Polițiștii au întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulată.

  •  
Depistat la volan, băut și fără permis de conducere
 
La data de 17 iulie a.c., o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au depistat un autoturism pe strada Calea Mărăşeşti din localitate, condus de un bărbat de 42 de ani din județul Neamţ.
Din verificările polițiștilor a rezultat că, bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezulattaul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.
  •  
 
Posesor de mandat de arestare preventivă, depistat de polițiști
 
La data de 15 iulie a.c., o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău, în timpul desfăşurării atribuţiunilor de serviciu au depistat pe raza localității, un bărbat de 38 de ani, faţă de care Judecătoria Bacău a emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile, pentru săvârşirea unui număr de cinci infracţiuni de furt.
        Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
         
        Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii