Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Urmărit internațional, depistat de polițiștii arădeni

ro

04 Sep, 2023 16:18 571 Marime text
Urmărit internțional, depistat de polițiștii arădeni

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai orașului Sântana, au depistat un bărbat de 43 de ani, din localitate, căutat de autoriățile judiciare din Marea Britanie pentru infracțiuni săvârșite pe teirotiul acestui stat.
Bărbatul a fost prezentat magistraților Parchetului Curții de Apel Timișoara, în vederea reținerii și luării măsurilor de urmare.

Violență în familie

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 31 de ani, din Vânători, care, în ziua de 3 septembrie a.c., și-ar fi agresat concubina.
În ziua de 1 septembrie a.c., polițiștii orașului Curtici au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Curtici, care și-ar fi amenințat și agresat concubina. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru amenințare.
Cei în cauză sunt cercetați penal pentru violență în familie.

Infracțiuni rutiere, de week-end

Polițiștii din Șiria au depistat, în seara zilei de 2 septembrie a.c., un tânăr de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența substanșelor psihiactive. Testarea cu aparatul DrugTest a indicat valoare pozitivă pentru consum de metamfetamine.
În Vladimirescu, un bărbat de 29 de ani a fost depistat în noaptea de 2/3 septembrie a.c., în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Testarea cu apartul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,86 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Sub influența alcoolului, au mai fost depistați: pe D.N. 79, în afara localitîții Livada, un bărbat de 41 de ani, din Zimand (1,11 mg./l. alcool pur în aerul expirat);  în Bârzava, un bărbat de 52 de ani, din localitate (0,81 mg./l. alcool pur în aerul expirat), și pe D.N. 7, în Lipova, un bărbat de 52 de ani, din localitate, implicat într-un eveniment rutier fără victime (0,42 mg./l. alcool pur în aerul expirat).
Conform procedurii, în toate situațiile a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate și alcoolemiei.

În după-amiaza zilei de 2 septembrie a.c., pe D.C. 23, în localitatea Moroda, a fost depistat un tânăr de 16 ani, în timp ce conducea o motocicletă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
Tot fără permis, a mai fost depistat un bărbat de 40 de ani, din Macea, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, în Galșa.
Cei depistați sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În ultimele 72 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilir constatate, au fost aplicate 301 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 116.600 de lei, din care 145 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 20 permise de conducere și retrase 17 certificate de înmatriculare.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE 
Agent șef principal de poliție 
Claudia Iuga
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii