Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad buletin de presă 09.06.2023

ro

09 Jun, 2023 13:59 647 Marime text



BULETIN DE PRESĂ
 


Reținut pentru furt
 
            Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează un arădean de 29 de ani, care, în dimineața zilei de 8 iunie a.c., ar fi sustras dintr-un magazin mai multe alimente. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.
            Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a bărbatului, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor furturi pe raza municipiului cât și în străinătate.
  •  
 
Infracțiuni rutiere
 
            În noaptea de 8/9 iunie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 22 de ani, din Pecica, în timp ce conducea un autoturism în localitate. Testarea cu aparatul DrugTest a indicat valori pozitive pentru cannabis.
            Sub influența alcoolului la volan, a fost depistat de polițiștii orașului Nădlac, un bărbat de 50 de ani, din Peregu Mare, în timp ce conducea un autocamion în localitate. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,61 mg./l. alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri a fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate respectiv a alcoolemiei.
            Fără a deține permis de conducere, au mai fost depistați de polițiști în trafic: un bărbat de 30 de ani, din Conop și un tânăr de 22 de ani, din Vinga.
            Cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.
  •  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 97 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 31.300 lei, din care 32 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 6 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii