Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Buletin de presă 08.06.2023

ro

08 Jun, 2023 13:51 613 Marime text



BULETIN DE PRESĂ
Urmărit general, depistat
 
            În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Lipova, a fost identificat pe raza localității un bărbat de 47 de ani, din Păuliș, pe numele căruia, magistrații Judecătoriei Lipova au emis în ziua de 10 mai a.c., un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.
            Cel în cauză a fost încarcerat, în vederea punerii în aplicare a mandatului de arestare.
  •  
Ordin de protecție provizoriu
 
            Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Săvârșin cercetează un bărbat de 52 de ani, din Birchiș, care, pe fondul unui conflict spontan, și-ar fi amenințat cu acte de violență mama.
            Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, cercetările fiind continuate într-un dosar penal, întocmit pentru amenințare.
  •  
Acțiune preventivă, în municipiu și județ
 
            În ziua de 7 iunie a.c., polișiștii din municipiu împreună cu cei ai orașului Lipova au desfășurat câte o acțiune preventivă, pe raza de competență, cu scopul reducerii riscului rutier.
            În cadrul activităților au fost legitimate 112 persoane și verificate 101 autovehicule fiind aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, la regimul circulației rutiere, în valoare totală de aproximativ 15.100 de lei. Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.
            Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în municipiu cât și în județ.
  •  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 41.200 lei, din care 37 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 3 permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii