Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Bănuit de furt, identificat

ro

19 Oct, 2023 15:34 441 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
Bănuit de furt, identificat
 
            În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Nădlac a fost identificat un bărbat de 41 de ani, din județul Covasna care, la data de 1 octombrie a.c., ar fi sustras un telefon mobil dintr-o stație PECO, din Nădlac. Bunul a fost recuperat și predat persoanei vătămate, cercetările fiind continuate într-un dosar penal, întocmit pentru furt.
            Polițiștii continuă decumentarea infracțională a bănuitului.
  •  
Acțiune preventivă, în municipiu și județ
 
            La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din municipiu împreună cu cei ai Secției 6 Rurală Beliu, cu sprijinul Inspectoratului Judeșean de Jandarmi Arad, au desfășurat câte o acțiune preventivă, pe raza de competență, cu scopul menținerii unui climat de ordine și liniște publică și impunerii respectării legislației rutiere.
            În cadrul activității au fost legitimate 108 persoane și verificate 99 de autovehicule. Au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.845 de lei, fiind totodată reținute 2 permise de conducere.
            Aceste activități au caracter permanent și se desfășoară atât în municipi cât și în județ.
  •  
Infracțiune rutieră
 
            Polițiștii orașului Lipova au depistat un bărbat de 51 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism în oraș. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat. A fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cel în cauză fiind cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
  •  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
            Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 134  de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 55.100 de lei, din care 37 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
            Au fost reținute 5 permise de conducere și retrase 13 certificate de înmatriculare.
            Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii