Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Acțiune preventivă în județ

ro

01 Aug, 2023 14:51 645 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
 
Acțiune preventivă, în județ
 
            La data de 31 iulie a.c., polițiștii orașului Sebiș au desfășurat o acțiune preventivă, pe raza de competență, cu scopul menținerii unui climat de ordine și liniște publică și impunerii respectării legislației rutiere.
            În cadrul activității au fost legitimate 74 de persoane și verificate 70 de autovehicule, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.950 de lei.
            Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în județ cât și în municipiu.
  •  
Infracțiune rutieră
 
            La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 21.00,  polițiștii Secției 1 Rurală Arad au fost sesizați despre un eveniment rutier, soldat exclusiv cu pagube materiale. Din cercetări a reieșit că, un bărbat de 67 de ani, din Frumușeni, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, între localitățile Frumușeni și Aluniș, a pierdut controlul asupra direcției de mers, acroșând un parapet și ulterior un pieton.
În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale. Testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cel în cauză este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
  •  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 27.300 de lei, din care 35 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora. Au fost reținute 5 permise de conducere.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii