Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Acțiune preventivă a polițiștilor rutieri

ro

23 Nov, 2023 13:04 485 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
 
Acțiune preventivă în municipiu și județ
 
            La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din municipiu și cei ai orașului Sebiș, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au desfășurat câte o acțiune preventivă, pe raza de competență, cu scopul menținerii unui climat de ordine și liniște publică și impunerii legislației rutiere.
            În cadrul activităților au fost legitimate 159 de persoane și verificate 148 de autovehicule. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale, în valoare de 26.965 de lei, fiind totodată retrase 4 certificate de înmatriculare.
            Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în municipiu cât și în județ.
  •  
Infracțiune rutieră
 
Polițiștii orașului Sântana au depistat la data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 22.40, un bărbat de 55 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ciocârliei.
            Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,55 mg./l. alcool pur în aerul expirat. A fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cel în cauză fiind cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
  •  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
            Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 102 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 37.000 de lei, din care 39 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
            Au fost reținute 7 permis de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.
            Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii