Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Alba Acțiuni preventive

ro

28 Aug, 2023 15:19 505 Marime text
Nr. 100.881 din 28 august 2023
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie și amenințare      
 
În seara zilei de 26 august 2023, în jurul orei 21.40, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați, de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Câmpeni, județul Alba, cu privire la faptul că a fost amenințată și agresată de către fostul său partener de viață.
 
Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în după amiaza zilei de 26 august, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, ar fi amenințat-o și agresat-o fizic, pe femeie, creându-i acesteia o stare de temere.
 
Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile și a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și amenințare.       
 
  •  
 
Infracțiuni rutiere
 
La  data de 25 august 2023, în jurul orei 06.40, polițiștii din Aiud au fost sesizați, cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiu, s-ar fi produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale.
 
Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 23 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Varga, din Aiud, ar fi pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care staționa regulamentar, provocând pagube materiale.
 
În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, care a arătat faptul că tânărul nu se afla sub influența substanțelor psihoactive.
 
Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
 
  •  
 
La data de 25 august 2023, polițiștii din Sebeș au depistat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Arad, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Călărași din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
 
  •  
 
La data de 25 august 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii din Sebeș au depistat un bărbat de 72 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
 
  •  
 
La data de 26 august 2023, în jurul orei 17.15, polițiștii din Baia de Arieș au fost sesizați, cu privire la faptul că, pe DN 75, din comuna Sălciua, județul Alba, s-ar fi produs un accident rutier.
 
Din primele cercetări a rezultat că o femeie de 53 de ani, din comuna Sălciua, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, la kilometrul 117 + 400 metri, ar fi pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, care se deplasa pe sensul opus de mers.
 
În urma accidentului, o femeie de 64 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
 
În urma testării conducătorilor auto, cu aparatul etilotest, a rezultat că aceștia nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
 
Față de femeia de 53 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
  •  
 
În noaptea de 26/27 august 2023, în jurul orei 00.16, polițiștii din Sebeș au depistat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Piața Dacia din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
 
  •  
 
În noaptea de 27/28 august 2023, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Șibot, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din localitatea Balomiru de Câmp, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
 
  •  
 
 
Amplasarea radarelor în data de 29 august 2023        
 
Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori
Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu
Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni
Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir – strada Victoriei
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii