Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Trafic restricționat pe A1

ro

23 Mar, 2023 08:45 696 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 28,  pe sensul către Pitești, în zona localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, din cauza unor defecțiuni tehnice, un autotren a rămas imobilizat pe suprafața de rulare, blocând banda nr. 1.
 
Autotrenul este semnalizat corespunzător, fiind prezente la fața locului trei echipaje de poliție întrucât vizibilitatea este redusă din cauza ceții sub 100  de metri. Nu au fost înregistrate evenimente rutiere, valorile de trafic fiind reduse la această oră.
 
De asemenea, este semnalată ceață, fiind redusă vizibilitatea în trafic sub 150 de metri, și pe autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea.
 
Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:
         - nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!
         - în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!
 
Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii