Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 07

ro

19 Dec, 2023 09:02 452 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (07:00), nu sunt înregistrate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteorologice. 
 
Ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Mureș și Sibiu.
 
Pentru moment nu sunt semnalate depuneri de polei, se acționează preventiv în județele unde sunt condiții de formare, în cele unde este prezentă ceața.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună.
Recomandăm conducătorilor auto să folosească luminile de ceață, să reducă viteza în mers, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să se asigure foarte bine înainte de fiecare manevră, circulând cu multă atenție! 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii