Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 07.00

ro

12 Jun, 2023 09:16 524 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt înregistrate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier. 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.
 
Este semnalată aglomerație pe autostrada A1 București-Pitești, fiind formată coloană de autovehicule la intrarea în capitală, dar și pe DN Centura București, în localitățile  Berceni, Bragadiru și Pantelimon, valorile de trafic fiind în creștere și în celelalte localități.
 
Astăzi, în funcție de condițiile meteorologice, se vor executa diferite tipuri de lucrări în județul Vâlcea, după cum urmează:
 
- DN 7, km. 171+300 - 173+500 metri, pe raza localităților Budești - Goranu, se lucrează la așternere covor asfaltic, între orele 18:00 - 06:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de trafic.
- DN 64, km. 120+474 - 135+500 metri, pe raza localităților Vlădești - Olănești, se lucrează la aplicare marcaje rutiere axiale, între orele 08:00-18:00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe ambele sensuri de mers, în zona utilajului care aplică marcajul.
 
Pentru că partea central-sud-vestică a țării se află sub atenționări de instabilitate atmosferică și averse torențiale, facem câteva recomandări conducătorilor auto, pentru o circulație în siguranță:
 
- Asiguraţi-vă înainte de a pleca la drum că aveţi funcţionale ștergătoarele, sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire şi folosiţi-le adecvat.     
- Utilizaţi luminile de întâlnire şi pe timpul zilei.
- Adaptaţi viteza la condiţiile de drum, luând în calcul faptul că distanţa de frânare creşte pe un carosabil umed.
- Efectuaţi fiecare manevră în trafic numai după o asigurare temeinică.
- Păstraţi distanţa în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.
- Nu vă angajaţi în depăşiri fără a avea o bună vizibilitate.
- Nu efectuaţi manevre riscante.
- Circulaţi cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol.                                                  
- Adoptați o conduită preventivă și responsabilă pe tot parcursul traseului!   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii