Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Votul la prima sectie de votare deschisa in strainatate (la Auckland) s-a incheiat

ro

22 Nov, 2009 15:30 688 Marime text
La secţia de votare de la Auckland, în Noua Zeelandă - prima secţie de vot deschisă în afara ţării - s-a încheiat procesul de vot astăzi, ora 10.00, ora României (ora 21.00, ora locală). Potrivit estimărilor preşedintelui secţiei de votare, la secţia de vot nr. 289 din Auckand şi-au exercitat dreptul de vot aproximativ 170 de cetăţeni români, primii români care au votat în afara ţării. Următoarele 3 secţii care se vor închide la ora 12.00, ora României sunt cele din Australia - Canberra, Sydney şi Melbourne.

O fotocronică a desfăşurării votului în străinătate poate fi vizualizată accesând link-ul: http://www.flickr.com/photos/maeromania/ .

Mai multe informaţii privind desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României şi referendumul naţional în străinătate se pot regăsi pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestora: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=40633 , precum şi pe site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate.

De asemenea, informaţii suplimentare referitoare la organizarea alegerilor prezidenţiale şi a referendumului naţional în străinătate pot fi urmărite pe contul de Twitter al MAE, link: http://twitter.com/MAERomania, precum şi pe pagina de Facebook a MAE, link: http://www.facebook.es/pages/Bucharest-Romania/Ministry-of-Foreign-Affairs-Romania/151413047167 .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii