Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către Radu Podgorean, secretar de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul, a unei delegaţii parlamentare suedeze, condusă de Susanne Eberstein, prim-vicepreşedinte al Parlamentului Regatului Suediei

ro

29 Oct, 2013 19:11 798 Marime text
Secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul, Radu Podgorean, a primit în audienţă, la 29 octombrie 2013, o delegaţie parlamentară suedeză, condusă de Susanne Eberstein, prim-vicepreşedinte al Parlamentului Regatului Suediei. Întrevederea s-a înscris în demersurile de aprofundare a relaţiilor bilaterale, inclusiv prin intermediul diplomaţiei parlamentare.
 
Din delegaţia condusă de prim-vicepreşedintele Parlamentului Regatului Suediei au mai făcut parte Esabelle Dingizian, parlamentar, membru al Comitetului pentru muncă, Peter Jeppsson, parlamentar, membru al Comitetului pentru apărare şi preşedinte al Grupului parlamentar de prietenie Suedia-România şi Salim Tarazi, consilier de politică externă. La întrevedere a participat şi ambasadorul Regatului Suediei la Bucureşti, Anders Bengtcén.
 
Secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul a scos în evidenţă interesul părţii române pentru dezvoltarea cooperării parlamentare cu Suedia şi a subliniat relaţiile excelente dintre cele două ţări, marcate de o intensificare a contactelor la nivel înalt, în acest an. A transmis aprecierile părţii române pentru modalitatea în care autorităţile suedeze acţionează în vederea bunei integrări a comunităţii românilor din Suedia.
 
Părţile au convenit continuarea dialogului bilateral, pentru dezvoltarea relaţiilor politice şi economice, cu un interes deosebit pentru coordonarea în domeniul afacerilor europene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii