Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea ghidului dedicat Campionatul Mondial de Fotbal organizat în Brazilia

ro

04 Jun, 2014 21:00 1279 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe a lansat un ghid informativ pentru cetăţenii români care se deplasează în Brazilia în vederea participării la Campionatul Mondial de Fotbal, în perioada 12 iunie-13 iulie 2014.
Ghidul cuprinde informaţii cu privire la normele de conduită, precum şi o serie de elemente care să permită cetăţenilor români o călătorie confortabilă şi lipsită de evenimente nedorite.
Acest demers se alătură campaniilor de informare derulate de Ministerul Afacerilor Externe, pentru care siguranţa cetăţenilor români reprezintă prioritate absolută.
Pentru informaţii suplimentare, accesaţi pagina de internet www.mae.ro, secţiunea “Sfaturi, alerte de călătorie”, rubrica “Ghiduri de călătorie” (http://www.mae.ro/node/1552).
 
Totodată, pentru informații în timp real, înainte de a părăsi teritoriul României, recomandăm descărcarea aplicației MAE pentru smartphone ”Călătorește în siguranță” de pe App Store sau Google Play. Printre altele, aceasta permite înregistrarea datelor dvs. la misiunea diplomatică a României din Brazilia, pe perioada şederii şi contactarea telefonică a acesteia, direct din aplicaţie, în cazul în care v-aţi afla într-o situaţie deosebită.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii