Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finalele Cupei MAE disputate astăzi la Clubul Diplomatic

ro

12 Jun, 2011 17:44 999 Marime text

Competiţiile finalele ale celei de-a IX-a ediţii a Cupei MAE au avut loc astăzi, 12 iunie, la cele cinci sporturi înscrise în concurs - fotbal, baschet, tenis de câmp, tenis de masă şi badminton, în aceeaşi ambianţă relaxată, de voie bună, profitând de o vreme însorită de vară.

Participanţii la tradiţionala competiţie sportivă dedicată personalului diplomatic şi consular de la Bucureşti, Cupa MAE, au avut ocazia să concureze la sportul ales pentru locurile fruntaşe în clasamentele finale.

 

Astfel, la sportul rege - fotbalul, s-au disputat în finală pentru locul I echipele Ucrainei şi Iranului, meci care s-a încheiat cu scorul de 4 la 3, echipa ucraineană devenind astfel marea finalistă. Pentru locul II au jucat cu maximă seriozitate şi implicare, echipa RT Alliance şi Ungaria, Croaţia and Friends, meci finalizat cu scorul de 6 la 2 în favoarea RT Alliance.

 

Iubitorii fotbalului sunt invitaţi sâmbătă, 18 iunie, ora 11.00 la un meci demonstrativ între echipa diplomaţilor - All Stars şi echipa jurnaliştilor sportivi - Journalists Team. Week-end-ul viitor se va organiza, de asemenea, un miniturneu al sponsorilor, până în prezent s-au înscris 3 echipe.

 

Competiţiile la baschet, care au avut loc ieri, s-au derulat într-o atmosferă plină de competitivitate, rezultatele finale fiind: echipa Serbiei a învins echipa MAE cu scorul de 28 la 17, echipa Rusiei a câştigat în faţa echipei mixte a MAE - Die Hard cu un scor de 30 la 7, iar echipa Global Shooting Stars a pierdut în faţa echipei SUA cu 25 la 30. Astăzi s-au jucat meciurile finalei, după cum urmează: Die Hard - MFA, finalizat cu scorul de 18 la 44 şi Serbia - USA încheiat cu 38 la 29. Meciurile de astăzi i-au delimitat pe primii trei finalişti, respectiv: Locul I - echipa Serbiei, cu 10 puncte, locul II - echipa diplomaţilor români MFA, cu 8 puncte şi locul III echipa SUA cu 6 puncte

 

Finalele competiţiilor la tenis de câmp s-au derulat începând cu ora 10.00 şi au fost câştigate de jucători aparţinând Ministerului Afacerilor Externe. Jucătorii la tenis de masă şi badmintonului au concurat pentru locurile fruntaşe, dominaţi de acelaşi spirit al competitivităţii şi fair - play-ului.

 

Toţi câştigătorii vor fi premiaţi în cadrul unei la festivităţi care va avea loc, luni, 20 iunie, începând cu ora 19.00 la Clubul Diplomatic (Aleea Mina Minovici, nr. 1, zona Piaţa Presei Libere, Fântâna Mioriţa).

 

Cupa MAE s-a bucurat şi în acest an de un numărul semnificativ de participanţi, peste 450, dintre care: aproximativ 40 la badminton, 70 la tenis de masă, 30 la tenis de câmp, 60 de participanţi înscrişi în 6 echipe de baschet şi mai mult de 250 de participanţi, care se dispută în cadrul a 15 echipe de fotbal.

 

Detalii privind programul tuturor competiţiilor din cadrul Cupei, dar şi rezultatele finale ale acestora se regăsesc pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestui eveniment: http://www.mae.ro/node/8982.

 

Toate rezultatele, precum şi o fotocronică a competiţiilor se regăsesc pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestui eveniment: http://www.mae.ro/node/8982.

 

Presa a avut acces pe toată durata evenimentului şi este aşteptată, în continuare, la meciurile de fotbal de week-end-ul următor: meciul demonstrativ dintre echipa diplomaţilor - All Stars şi echipa jurnaliştilor sportivi - Journalists Team din 18 iunie şi miniturneul sponsorilor, dar şi la festivitatea de premiere.

Informaţii suplimentare:

Evenimentul este organizat de Ministerul Afacerilor Externe cu sprijinul sponsorilor gold: Automobile Bavaria, Vodafone, Ursus, Casa Latină.

 

Sponsori: BCR, Coca-Cola, Lander, Apa Nova, Maker's Mark, Borsec, Miko, Gardena, DHL, Western Union, Ods Optical Solutions, Olimpic International Turism, Athenee Palace Hilton, Radisson Blu, P&G, Intersport, Apivita, Avene, Compo, Rhea Costa, Blue Line, Computerland, Euroconsulting, Murfatlar, Mont Blanc, Malvensky.

 

Partenerii media pentru ediţia din acest an sunt Agenţia Naţională de Presă Agerpres, The Diplomat.

 

Mulţumim sponsorilor şi partenerilor noştri pentru susţinere.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii