Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța RAJA SA. Căderi de tensiune în mai multe localități din județul Constanța! Cine nu are apă la robinete

ro

04 Nov, 2023 15:40 2121 Marime text

Astăzi - 04 noiembrie 2023, începând cu ora 14,40, rafalele de vânt au determinat variații și căderi de tensiune la unele dintre stațiile de pompare și sursele de apă din județul Constanța, cu impact asupra serviciilor de alimentare cu apă.

Prin urmare, până la remedierea situației de către furnizorul de energie electrică, consumatorii din localitățile Valu lui Traian, General Scărișoreanu, Casimcea, Corbu și Mihail Kogălniceanu nu vor avea apă potabilă la robinete.

Din cauza fluctuațiilor de tensiune nici Stația de tratare și pompare Palas nu poate funcționa la parametrii optimi, de aceea în zonele deservite de aceasta se furnizează apă cu presiune scăzută.
 

Asigurăm toti consumatorii afectați de lipsa apei din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că echipele noastre vor restabili alimentarea cu apă la parametrii normali, imediat ce se va relua furnizarea curentului electric la sursele și la stațiile de pompare.

Ne cerem scuze pentru orice disconfort creat de această situație abonaților noștri!- transmite RAJA SA. 



Citește și:

Mesaj RO-ALERT la Constanța: Codul Galben și-a intrat în drepturi la Constanța! Copaci căzuți pe carosabil și ploaie (FOTO+VIDEO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii