Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj RO-ALERT la Constanța UPDATE. Codul Galben și-a intrat în drepturi la Constanța! Copaci căzuți pe carosabil și ploaie (FOTO+VIDEO)

ro

04 Nov, 2023 15:04 5557 Marime text

UPDATE ora 17.00

Până la această oră am avut peste 35 de apeluri prin 112, din care 30 de apeluri pentru copaci căzuți pe carosabil, 3 stâlpi de electricitate afectați, un acoperiș al unei case și un horn. Din centralizarea până la această oră, au fost avariate 4 autoturisme. Misiunea este în dinamică, colegii sunt pe teren și lucrează pentru înlăturarea efectelor negative.

Voi reveni cu un bilanț la încheierea misiunilor, transmit reprezentanții ISU Dobrogea. 




Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică în perioada 4 noiembrie, ora 10.00-23.00, în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în jumătatea sudică a Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin intensificări ale vântului cu rafale de 55...65 km/h, izolat vijelii puternice (rafale de peste 70 km/h), averse moderate cantitativ, descărcări electrice și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor fi de 25...35 l/mp și izolat vor depăși 40 l/mp.

La Mihail Kogălniceanu plouă, iar avertizarea meteo și-a intrat în drepturi și la Techirghiol, unde în zona stadionului o creangă de copac s-a rupt, dar sunt și mai mmulți stâlpi căzuți. 

Pe strada Alexandru Pușkin din Techirghiol, copacii au căzut peste două mașini. 

Sunt copaci  căzuți pe carosabil, între Amzacea și Negru Vodă. Intervine Garda 2 Chirnogeni, dar și între Ciocârlia și Cobadin. Intervine PTS Ciocârlia cu ASAS, transmite ISU Dobrogea. 


A fost emis și mesaj RO ALERT pentru populație. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii