Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:05 28 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mesaj nou de vreme severă imediată. Cod Galben pentru judeţul Constanţa şi zonele limitrofe

ro

16 Nov, 2019 02:59 14862 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această noapte, în jurul orei până, până la ora 08.00, deocamdată, un mesaj de vreme nouă imediată Cod Galben.

Potrivit specialiştilor în meteorologie este ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m în judeţele Constanta, Tulcea, municipiul Bucureşti, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov.

Pe autostrada A2 București – Constanța, pe toată lungimea autostrăzii, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri.

 
De asemenea, tot în condiții de vizibilitatea redusă sub 50 de metri se circulă și pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A4 Ovidiu – Agigea. 
 
Poliţia Rutieră recomandă

 
Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:
          - nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!
          - în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

UPDATE 2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Constanţa, din cauza ceții dense, au fost oprite manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Mangalia şi Midia.

UPDATE 1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Constanţa, au fost reluate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Mangalia şi Midia.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii