Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod Galben. Atenţionări meteo consecutive pentru judeţele Constanţa şi Tulcea

ro

05 Apr, 2020 05:26 3721 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie a emis, ieri o atenţionare meteo Cod Galben, care intră în vigoare de la ora 08.00 şi este valabilă până la ora 21.00.
 
Astfel, conform meteorologilor de la ANM „pe parcursul zilei de astăzi, (duminică-5 aprilie) vântul se va intensifica treptat în Muntenia, Dobrogea, sud-vestul Moldovei, precum și în estul Olteniei, iar la rafală se vor atinge viteze cuprinse, în general, între 55 și 70 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi și în celelalte regiuni, însă pe arii mai restrânse, pentru intervale mai scurte de timp și în general la viteze mai reduse.
 
Totodată, ANM a emis şi o altă atenţionare, valabilă de maine dimineaţă de la ora 06.00 până la ora 20.00.
 
În intervalul menționat, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de până la 55...60 km/h în județul Constanța și estul județului Tulcea și de 75...80 km/h în zona montană și submontană a județelor Caraș-Severin și Mehedinți.
 
Vor mai fi unele intensificări ale vântului cu viteze cuprinse în general între 40 și 50 km/h, în cursul nopții de duminică spre luni (5/6 aprilie), pe litoral și pe crestele montane, iar pe parcursul zilei de luni (6 aprilie) și în regiunile sudice și sud-vestice.
 
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii