Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:09 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să economiseşti? Ce zici de 4,5% câştig?

ro

27 Feb, 2017 00:00 2939 Marime text
Banca Comercială Carpatica a lansat o nouă ofertă pentru depozitele în lei, garantând un câștig de până la 4,50% pentru depozitele în lei la 24 de luni și ZERO comisioane la administrarea depozitului sau retragerea banilor din depozit în ziua scadenței.
 
Este una dintre cele mai bune oferte din piață pentru cei care aleg să economisească, ce oferă un randament foarte bun și siguranța unui depozit bancar. De exemplu, la 50.000 de lei economisiți pe 2 ani, câștigul efectiv (net) ajunge la 1.890 de lei, după scăderea impozitului pe dobândă.
 
Dacă vă întrebați cât puteți câștiga, va prezentăm mai jos o serie de exemple de calcul pentru câștigul obținut la depozitul oferit de Banca Comercială Carpatica:
* Impozitul pe dobândă este calculat conform legislatiei în vigoare (16%)
 
Oferta completă de depozite cuprinde depozite la termen cu dobândă fixă, depozite flexibile (care permit depuneri ulterior constituirii), depozite dedicate  pensionarilor, cu termene variate (de la o lună la 24 de luni) și diverse valute, garantate prin Fondul de Garantare al Depozitelor Bancare. În plus, câștigul din dobânzi poate fi suplimentat până la 31 martie 2017, pentru că orice depozit constituit pe o luna aduce șansa câștigării unui premiu constând într-o tabletă pe zi.
 
Oferta completă a soluțiilor de economisire ale Băncii Comerciale Carpatica poate fi consultată chiar AICI.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii