Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Telefoane cu un design aparte și care o să te surprindă prin specificații și design

ro

13 Sep, 2023 11:16 836 Marime text
 
O, dragă tehnologie, ce dragă îmi ești tu mie. Asta ar trebui să spună fiecare dintre noi atunci când își deschide telefonul inteligent. Doar că, suntem absorbiți de ritmul ăsta alert pe care îl avem, iar aproape niciodată nu ne dăm seama de cât de mult ne ajută tehnologia și implicit telefoanele. Doar gândește-te puțin la momentele când trebuie să ajungi undeva foarte repede și tu nici măcar nu știi drumul. Nu cumva deschizi telefonul și intri repede să cauți drumul și ce mijloace de transport sunt cele mai bune? Ba mai mult, dacă vrei să faci o rezervare la un restaurant, să suni pe cineva sau să cauți o informație foarte rapid, ai toate astea doar la o mână în buzunar distanță.

Doar că, telefoanele nu surprind doar prin cât de mult te ajută, dar și prin design-ul și detaliile de finețe pe care le au. Totuși, nu o să transformăm articolul de astăzi într-un elogiu adus telefoanelor, ci o să îți vorbim despre câteva telefoane care te surprind pur și simplu prin design. Așa că, dacă ești fanul noilor tehnologii și al telefoanelor care se remarcă, atunci îți recomandăm să rămâi și să citești articolul până la final. Și dacă erai în căutarea unui nou telefon, este cu atât mai bine.

Seria de telefoane Nothing Phone

Din seria telefoanelor care ies cu totul în evidență, în comparație cu celelalte sunt Nothing Phone și Nothing Phone 2. Probabil că nu ai mai auzit până cum de Nothing Phone și că nu îți spune nimic acest nume. Este și normal având în vedere că este un brand relativ nou apărut pe piață, dar care a făcut senzație. De ce? Datorită design-ului aparte pe care îl are și al specificațiilor.

Nothing Phone are un sistem de operare Android, camera frontală de 16 megapixeli și cele două camere de pe spate de 50 de megapixeli. Totuși, până acum pare că este un telefon normal. Și vine întrebarea firească, ce e atât de special la el? Ei bine, ceea ce e cu adevărat special la Nothing Phone este în primul rând spatele său care are sticlă transparentă prin care vezi componentele interne ale acestuia. Asta deja e o noutate, dar nu e tot. Dacă alegi să îți cumperi un Nothing Phone de pe emag, o să ai, pe lângă spatele transparent, și niște benzi luminoase integrate în carcasă. Ele sunt în jurul camerelor, pe margini și în centru. Și partea cea mai bună este că poți seta un anumit tipar după care să se aprindă, la anumite gesturi sau chiar la apeluri.

Un fel de telefoane cu clapetă, dar reinterpretate - Samsung Flip și Fold

În topul telefoanelor cu un design absolut aparte, dar și cu performanțe de top, nu puteam să nu includem Samsung Flip și Samsung Fold. Și după cum le spune și numele, da, chiar sunt telefoane pliabile.

Poate că atunci când erai mic îți plăceau telefoanele cu clapetă, doar că nu puteai rămâne la ele. Ei bine, ele cumva au revenit, doar că sub o formă mult mai modernă - Samsung Flip. El la bază este tot un telefon smart, doar că se pliază de la jumătate.

Și dacă tot am vorbit despre Samsung Flip, hai să vorbim și despre fratele său. Este vorba despre Samsung Fold care arată ca un telefon normal, dar care poate foarte ușor să funcționeze ca o tabletă. Practic, atunci când el stă pliat arată ca un telefon normal, iar atunci când îl deschizi o să te bucuri de un ecran foarte mare. Așa că, dacă ești pasionat de desen, vrei să vezi un film sau să faci mai multe în același timp, telefonul ăsta o să ți se potriveasscă.

Însă, înainte de a-ți cumpăra aceste modele de telefoane, ar trebui să știi că nu sunt chiar pentru oricine, oricât de interesant ți-ar suna să îți pliezi telefonul.

Sursa foto: pexels.com
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii