Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghid pentru alegerea unui frigider Samsung. Ce tipuri există?

ro

05 Dec, 2021 00:00 1887 Marime text


Frigiderul tău este plin și nu mai face față? A prins mirosuri și nu mai poți scăpa de ele? Din fericire, Samsung are o serie de frigidere încăpătoare cu funcții noi pentru a preveni aceste tipuri de probleme.

Marca a avut o performanță solidă în recenziile clienților, ceea ce sugerează că concentrarea companiei pe combinarea tehnologiei de ultimă oră cu capacitatea de utilizare este întotdeauna bine primită de consumatori. Samsung oferă o varietate de frigidere cu congelator superior, frigidere cu congelator inferior, frigider și congelator alăturate și frigidere cu uși franceze.

Prin ce sunt diferite frigiderele Samsung?

Dacă există o modalitate de a descrie un frigider Samsung, ar putea fi corect să spunem că fiecare model este aparent mai mare la interior decât la exterior. Caracteristici precum tehnologia SpaceMax disponibilă în unele modele sugerează că există multă flexibilitate atunci când vine vorba de frigider Samsung.

Iată câteva lucruri la care să fii atent:

Twin Cooling Plus
: aparent previne amestecarea mirosurilor. Se spune că această caracteristică îți permite să controlezi în mod independent fiecare compartiment și să activezi și să oprești anumite secțiuni atunci când dorești.

Ușă inteligentă convertibilă: un frigider Samsung cu o ușă inteligentă convertibilă conține de obicei patru compartimente principale. Ușa inteligentă decapotabilă permite utilizatorilor să ajusteze secțiunea la patru temperaturi diferite, inclusiv „congelator”, „înghețare moale”, „răcire” și „aer rece”.

Family Hub: disponibil pe un frigider Samsung inteligent, această caracteristică îți permite să comanzi produse alimentare, să arunci o privire în frigider fără a deschide ușile și să te joci jocuri.

Tipuri de frigider Samsung

Samsung are o selecție largă de frigidere într-o gamă de prețuri diferite, așa că ar putea merita să verifici marca pentru a vedea dacă există un model potrivit pentru tine.

Frigider Samsung cu congelator superior

Dacă nu te entuziasmează toate invențiile găsite în multe frigidere moderne, ia în considerare să rămâi cu frigiderul cu congelator superior. Spre deosebire de frigiderele side by side, acest tip de design este probabil să se potrivească în majoritatea spațiilor fără prea multe griji. De asemenea, este mai accesibil în comparație cu restul.

Frigider Samsung cu congelator inferior

Întâmpini dificultăți în a ajunge la mâncărurile congelate de sus, chiar și atunci când stai pe vârful degetelor de la picioare? Atunci ia în considerare un frigider Samsung cu congelator inferior. Aceste tipuri de frigidere sunt concepute pentru a avea un congelator în partea de jos și un frigider în partea de sus. Stilul ar putea fi demn de luat în considerare dacă ai tendința de a avea probleme cu accesul la compartimentul congelator. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă și că dimensiunea congelatorului poate fi mai mică decât la alte tipuri de frigidere, cum ar fi frigiderele cu uși franceze sau frigiderele side by side.

Frigider Samsung side by side

Frigiderele side by side sunt, în general, concepute pentru a avea o capacitate mai mare decât alte tipuri de frigidere și sunt recomandate pentru gospodăriile cu cel puțin patru persoane. Cu toate acestea, dimensiunea lor poate face dificilă stoarcerea lor în bucătării mai mici. În funcție de designul diferitelor compartimente, anumite modele ar putea avea, de asemenea, probleme în a găzdui articole mai largi, cum ar fi platouri și pizza.

Iar capacitatea generoasă de depozitare vine cu un consum mare de energie, motiv pentru care se spune că aceste tipuri de frigidere sunt mai potrivite pentru gospodăriile mai mari decât pentru gospodăriile cu o singură persoană sau două persoane. Costul pentru un frigider Samsung side by side este, de obicei, la capătul superior al scalei.

Frigider Samsung cu uși franceze

Cauți un frigider nou care să poată stoca o varietate de articole și să ofere o gamă și mai mare de funcții? Ia în considerare un frigider Samsung cu uși franceze. Frigiderele cu uși franceze sunt în general puțin mai largi decât alte stiluri, ceea ce le face deosebit de utile atunci când depozitezi platouri și oale mari.

Pentru un plus de frumusețe, ia în considerare și un frigider incorporabil de la Samsung, care să se potrivească perfect cu mobila ta de bucătărie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii