Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:32 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

F-PACE, un pariu câştigat! Noul SUV de la Jaguar este combinaţia perfectă de performanţă, stil şi funcţionalitate (galerie foto)

ro

07 May, 2016 00:00 3976 Marime text

Primul SUV de la Jaguar a fost lansat la Constanţa. Este vorba despre modelul F-PACE, cel mai practic model sportiv Jaguar, ce îmbină plăcerea pură de a conduce şi eficienţa. Prezentă la eveniment a fost şi Ilinca Vandici, care a fost extrem de încântată de noul model.
 
„Maşina e cât se poate de cool. Este primul model pe care Jaguar îl lansează ca jeep. Culoarea este foarte frumoasă, interiorul este excepţional, din punctul meu de vedere. Cred că este o maşină de gagici, dacă mă întrebi pe mine. Şi bărbaţii pot să o conducă, evident. Dar pentru o fată este o senzaţie extrem de plăcută să stai la volanul Jaguar F-PACE. Este foarte frumoasă şi mă încântă. Are tot felul de tehnologii din astea cu diverse gadgeturi, cum ar fi şi brăţara ce ţine loc de cheie. Îmi place! E frumoasă, îmi place!“, a declarat Ilinca Vandici.
 
Jaguar F-PACE este gândit şi construit pentru a oferi agilitatea, manevrabilitatea şi rafinamentul pentru care modelele gamei sunt renumite, precum şi dinamismul şi versatilitatea de care posesorii automobilelor Jaguar se bucură în fiecare zi.
 
Avansat tehnologic pe toate planurile, F-PACE este un Jaguar pentru dumneavoastră si pentru familie. F-PACE este un SUV performant, cu aptitudini sport. De la profilul capotei motorului, la aripile proeminente din spate, aspectul său puternic îl transformă într-o prezenţă remarcabilă.
 
Gama include motorul V6 pe benzină supraalimentat, de 3,0 l şi 380 CP şi noul motor Ingenium turbodiesel, cu patru cilindri, de 2,0 l şi 180 CP, care se mândreşte cu un consum de combustibil de numai 4,9 l/100 km şi cu emisii de CO2 de numai 129 g/km.

Jaguar F-PACE are o aerodinamică avansată 

Performanţele aerodinamice ale unui F-PACE sunt rezultatul direct al designului caroseriei şi se remarcă printr-un coeficient aerodinamic redus. Aerodinamica foarte avansată permite reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2 şi a zgomotului la înaintare, îmbunătăţind în acelaşi timp stabilitatea la viteze mari şi încrederea şoferului. F-PACE oferă o gamă diversificata de jante din aliaj uşoare şi aerodinamice.

Lux şi sportivitate la interior

De cum deschizi portiera, descoperi materiale premium, ce transformă habitaclul F-PACE-ului într-unul dintre cele mai configurabile din clasa sa. Habitaclul unui F-PACE vă întâmpină cu eleganţă şi cu un stil sportiv, îndrăzneţ.
 
Personalizarea poate fi îmbunătăţită cu iluminarea ambientală configurabilă pentru habitaclu, care creează un efect vizual special şi primitor, o atmosferă relaxantă pentru toţi pasagerii.
F-PACE are un portbagaj foarte mare, cu un volum de 650 de litri şi o banchetă spate rabatabilă fracţionat.
 
Jaguar F-PACE oferă tehnologii de ultimă generaţie, cum ar fi sistemele opţionale Head-Up Display şi Activity Key, precum şi sisteme avansate de asistenţă la condus. Acestea includ sistemul multimedia avansat InControl, care asigură divertismentul şi conectarea în permanenţă la lumea exterioară.
Modelul F-PACE este deja disponibil spre comercializare, iar preţul porneşte de la 38.600 de euro fără TVA, oferta de preţ incluzând şi Jaguar Care - trei ani de service gratuit.

Ti-a placut articolul?

Comentarii