Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:10 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperă cum poţi afla cele mai norocoase numere Loto!

ro

22 Aug, 2016 00:00 23044 Marime text
 

Speranţa unui câştig neaşteptat, care să înlăture toate grijile financiare, este elementul care determina tot mai multe persoane să îşi încerce şansele la jocurile de noroc. Loteriile se numără printre cele mai frecvente opţiuni - după cum ştiţi, Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 sunt jocurile disponibile publicului în ţara noastră.
 
Pentru aceia dintre voi care vreţi să aveţi măcar o mică şansă de a câştiga la Loto, trebuie neapărat să includeţi printre numerele alese de voi şi cifra 7. Conform unor statistici recente bazate pe numerele extrase, în 15 dintre cazuri a fost ales numărul 7.
Pe lângă acesta, o frecvenţă mare în alegeri le au numerele 37, 9 şi 17, care au fost extrase de 11 ori, şi numerele 13, 1, 34 şi 25, ce prezintă o frecvenţă în alegeri de zece ori până acum. În mare, acestea ar fi cele mai norocoase numere Loto care au fost extrase până în acest moment.
  
Cu toate avantajele existente, apar şi dezavantaje, şi anume numerele care s-au extras de prea puţine ori sau chiar deloc. Un sfat bun ar fi să evitaţi pe cât posibil folosirea numărului 39, indiferent dacă acesta are o însemnătate mai deosebită pentru voi. În ultimul an, acesta a ieşit doar o singură dată la extragere. Şi, până la urmă, jucaţi că să câştigaţi, nu-i aşa?
 
Persoanele care decid să participe pentru prima dată la un joc de Loto trebuie să ştie că, dacă doresc să joace opt numere norocoase, vor avea de investit undeva peste 120 de lei. Totuşi, în cazul în care alegeţi numerele norocoase, această sumă va fi neînsemnată în comparaţie cu marele premiu.
 
Printre numerele care au avut cel mai mare succes până acum, de când există aceste jocuri de Loto, se regăsesc 13, 22, 29, 33, 36 şi 41, motiv pentru care acestea reprezintă cele mai bune alegeri pentru a avea o şansă de a câştiga marele premiu.


     
Când participaţi la astfel de concursuri care au o miză atât de mare, căutaţi cea mai uşoară soluţie de a afla rezultatele şi alte informaţii despre acestea. Din acest motiv, a fost creată platforma web RezultateLoto.ro, locul în care tuturor jucătorilor Loto li se oferă oportunitatea de a avea acces uşor şi rapid la orice fel de informaţie care i-ar putea ajuta şi interesa. Dacă cineva vrea să afle rezultatele extragerilor la jocurile Loto din România în timp eficient şi fără a depune prea mare efort, tot ce trebuie să facă este să acceseze adresa web menţionată mai sus. Tot aici sunt puse la dispoziţia celor interesaţi detalii referitoare la valoarea premiilor, la regulile de joc şi la cele mai importante extrageri şi loterii internaţionale precum Mega Millions, Powerball şi EuroJackpot.
 
Rezultate privitoare la un set de unelte utile pentru jocurile Loto sunt oferite gratuit prin accesarea paginii, acestea având scopul de a-i ajuta pe cei care sunt interesaţi să cunoască o altă latură, o perspectivă diferită a loteriilor, care nu se axează numai pe noroc.
 
Toate metodele obişnuite încep să nu mai dea roade, de aceea, la numai câteva click-uri distanţă, cei dornici pot beneficia şi de o perspectivă distinctă de cele cunoscute asupra numerelor şi a evoluţiei acestora de-a lungul timpului. În cea mai mare parte, doar cei care au dezvoltat cu adevărat o pasiune pentru loterii au creat site-uri prin care să le ofere o perspectivă celor ce doresc să aibă o şansă de câştig. Aceştia folosesc unelte de programare şi baze de date dintre cele mai recente, pentru a oferi rezultate precise şi rapide.
 
Unii sunt de părere că nu norocul este cel care stă la baza succesului, alegerea unui număr câştigător fiind absolut întâmplătoare. Oricare număr poate avea de fiecare dată aceleaşi şanse de a fi extras, deci asta ar însemna că nu este vreun sistem în funcţie de care se poate alege o combinaţie câştigătoare. Totul este întâmplător, totul ţine de şanse sau de noroc, după cum susţin alţii.

Cum îţi creşti şansele de câştig la Loto. Câteva sfaturiCei care vor să câştige o sumă frumoasă participând la extragerile Loto trebuie să ţină cont de nişte reguli care le pot creşte şansele de câştig. Prima şi cea mai importantă este să joci. Pare un lucru spus în glumă, dar cum altfel se poate câştiga decât prin participare? Deseori auziţi în jur persoane care se plâng că vor să câştige la Loto, dar niciodată nu cumpără un bilet.
 
În al doilea rând, depinde cât de mult noroc aveţi. Dacă şansele sunt de partea voastră de obicei, atunci încercaţi-vă norocul! Pentru a va îmbunătăţi considerabil probabilitatea de câştig, luaţi în considerare cele mai norocoase numere Loto care s-au extras până în prezent. Statistic vorbind, există posibilitatea pentru fiecare de a câştiga şi duminica viitoare la Loto. Indiferent de suma reportată, aceasta nu este de ignorat, mai ales când ştiţi că aveţi de plătit impozite şi taxe şi abia va descurcaţi cu banii, darămite să vă mai permiteţi o vacanţă binemeritată. Astfel de bani sunt mereu bine-veniţi, de aceea nu trebuie ratată nicio oportunitate de a intra în posesia acestora.
 
Pentru a vă mari şansele de câştig, o altă metodă ar fi alegerea numerelor în funcţie de zodie. Este şi aceasta o tehnică destul de des aplicată. Cea mai bună cale de a alege cele mai norocoase numere este de a opta pentru acelea precizate de zodiac, care vă vor ghida când veţi fi puşi în situaţia de a nu şti care sunt cele mai potrivite numere. Acestea au rolul de a-i ajuta pe nativi când se află în faţa unor alegeri mai dificile sau a unor decizii care prezintă risc. De fapt, astrologii susţin că numerele respective chiar îi ajută pe nativi, ghidându-i în privinţa deciziilor pe care le au de luat şi în legătură cu care nu se pot hotărî.
 
Creşteţi-vă şansele de câştig, optând pentru a alege numerele într-un mod responsabil, acele numere care vă vor avantaja. Nu va lăsaţi duşi de val făcând alegerile nepotrivite. Dacă vreţi să vă număraţi printre cei mai vestiţi şi mai renumiţi câştigători la Loto, cumpăraţi mai multe bilete, iar apoi nu uitaţi să urmăriţi îndeaproape rezultatele extragerilor!
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii