Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce merită să investești într-un cuptor electric Beko

ro

13 Jul, 2023 15:46 1035 Marime text
 
Beko este un jucător relativ nou nou pe piața românească de electrocasnice. Deși s-ar putea să nu fii încă familiarizat cu brandul, acesta există de fapt de la mijlocul anilor 1950. Beko face parte din Arçelik, o companie turcă care este în prezent unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice din Europa.

De fapt, Beko este în prezent cel mai popular brand de electrocasnice din Marea Britanie și rămâne marca de electrocasnice cu cea mai rapidă creștere în Europa de Vest. A vândut peste 30 de milioane de electrocasnice în Marea Britanie și tot acolo continuă să vândă 1,5 milioane anual. Deși poate fi puțin proaspăt pe scena din România, Beko are o reputație destul de stabilă în alte părți ale lumii și își găsește drumul și în casele românilor.

Astăzi, Beko produce aparate care sunt durabile, cu specificații care pot concura cu aparatele de lux. Marca de aparate îți oferă tot ce ai nevoie pentru bucătărie, inclusiv frigidere, mașini de spălat vase, plite, cuptoare electrice Beko și cuptoare cu microunde, precum și mașini de spălat și uscătoare pentru zona de baie.

Acum că ai desoperit puțină istorie și ai aflat că Beko este în mod clar bine primit în alte țări, poți să devii puțin mai prietenos cu marca. Iată ce reprezintă Beko și ce poate face pentru tine.

Cuptoarele electrice Beko sunt construite pentru a fi durabile

Ceea ce separă imediat Beko de alte mărci este concentrarea pe durabilitatea pe termen lung. Beko recunoaște că piața de astăzi este foarte conștientă de amprenta de carbon pe care o lasă în urmă în această lume.

Tocmai de aceea, ei doresc să livreze produse care nu doar să fie folosite cu încredere și plăcere de către utilizatori, dar pe care să le și producă cu aceeași plăcere și încredere. Astfel, Beko a început prin a-și construi fabrica de producție neutră din punct de vedere al carbonului în 2020 și continuă să investească în energie regenerabilă, reciclare și eficiență energetică printr-o varietate de inițiative.

Recunoscând că sticlele de plastic constituie o mare parte a deșeurilor care se degradează exrem de greu, Beko a dezvoltat elemente care includ sticle de plastic reciclate. De asemenea, are cuptoare RecycledNet care folosesc plase de pescuit reciclate și deșeuri industriale amenințătoare pentru a reduce poluarea, protejând în același timp mediile marine.

Brandul continuă să caute modalități de a transforma deșeurile de plastic în piese de înaltă performanță.

Cuptoarele electrice Beko sunt construite pentru comunitate

O altă inițiativă uimitoare pe care Beko o ține cu drag este să ofere înapoi comunităților.

Ei au ales în mod special Barnardo’s ca partener de caritate. Barnardo’s este o organizație caritabilă care ajută familiile vulnerabile și copiii din Marea Britanie de peste 150 de ani, creând medii sigure și pline de iubire pentru cei dezavantajați.

De peste 7 ani, Beko a reușit să sprijine Barnardo’s donând peste 400 de aparate, inclusiv mașini de spălat vase, frigidere și aragaze. Beko a putut chiar să doneze peste 200.000 de lire sterline direct pentru a sprijini familiile și organizațiile.

Pentru a ajuta la creșterea gradului de conștientizare pentru Barnardo’s, angajații Beko au alergat la Maratonul de la Londra și chiar și-au vopsit electrocasnicele în verde.

Doar câteva momente de citire a recenziilor destinatarilor de pe site-ul lor web arată cât de mult impact a avut Beko asupra comunității în care activează.

Cuptoarele electrice Beko au caracteristici de lux

Este timpul să aprofundezi puțin produsele oferite de Beko. Pentru început, Beko oferă aparate cu specificații de vârf la prețuri mai bune decât concurenții săi. Aici pot fi trecute în revistă cuptoarele lor, împreună cu specificațiile de top de care te poți bucura.

Ce altceva îl face pe Beko bun?

Au fost trecuți în revistă pașii fără precedent pe care i-a luat Beko pentru a deveni un brand sustenabil, modul în care contribuie la binele comunității sale într-un mod major și funcțiile de vârf pe care le oferă pentru a îți îmbunătăți viața.

Așa că poți cumpăra liniștit un cuptor electric de la acest brand. Dacă vrei să te orientezi spre un brand mai puțin costisitor, cu aparate mai puțin performante, un cuptor electric Samus este alegerea perfectă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii