Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenajare baie și bucătărie. Soluții moderne la costuri mici

ro

28 Oct, 2014 00:00 9187 Marime text
Amenajarea bucătăriei sau a sălii de baie este o misiune destul de dificilă, mai ales atunci când nu dispunem de un spațiu foarte mare, iar bugetul pe care îl putem investi este limitat.

Dacă în bucătărie trebuie să decidem cum aranjăm chiuveta, blatul, dulapurile și etajerele, frigiderul și mașina de spălat vase, în baie, cada și dușul, toaleta și chiuveta sau lavoarul sunt cele care trebuie poziționate astfel încât să ne rămână suficient spațiu pentru circulație și desfășurarea activităților zilnice.

Arhitectura și design-ul interior, industria accesoriilor pentru finisaje și amenajări interioare au găsit soluții economice și funcționale pentru un maximum de confort în spații medii sau mici și la costuri competitive.

Accesorii pentru o bucătărie funcțională şi confortabilă


Chiuveta este unul dintre principalele repere de care depinde organizarea spațiului în bucătărie, împreună cu blatul pentru gătit, frigiderul, aragazul și mașina de spălat vase.

Chiuvetele de bucătărie formează un ansamblu funcțional, estetic și mai ales durabil, împreună cu bateriile de bucătărie, blatul sau masca de chiuvetă.

Bateriile pentru bucătărie sunt de diferite tipuri: baterii monocomandă cu țeavă lungă sau medie, baterii elegante în formă de lebădă, modele de baterii cu fixare în perete sau în corpul chiuvetei.

Baia, un spaţiu intim şi confortabil, unde fiecare detaliu contează

Dacă avem o baie mică și cochetă, în care cada nu-și găsește locul potrivit, putem amenaja o cabină de duș, economică și ergonomică. Astfel, vom avea nevoie de o baterie modernă și de un set complet pentru duș, care include furtunul de duș, pară și suport pentru duș, dozator pentru săpunul lichid sau suport pentru săpun solid. Parele de duș sunt ușoare și rezistente, cu finisaj cromat, și pot avea până la cinci funcții.

Bateriile pentru cadă și duș Aqua Blue și Smack prezentate pe catalogul online Te-Ma.ro sunt disponibile la seturi complete, cu toate accesoriile pentru montare. Aceste modele simple și elegante de baterii pentru baie dispun de un cartuș Ø40, furtun și pară de duș cu suport.

Bateriile de lavoar cu monocomandă sunt elegante și rezistente, nu necesită operațiuni speciale de întreținere și au o durată mare de viață. Modelele de baterii Aqua Blue și Smack pentru lavoar sunt echipate cu un cartuș Ø40 sau Ø35, ventil din plastic și racorduri flexibile de montaj pentru apă rece și apă caldă.


Catalogul online Te-Ma România își propune să răspundă nevoii de finisaje și accesorii pentru amenajări interioare cu produse moderne și rezistente, simple și elegante, disponibile la prețuri avantajoase, și care să răspundă nevoii de confort contemporan într-o locuință care nu este foarte mare sau sofisticată.

SC TE-MA ROMANIA SRL
Bucureşti
Prelungirea Ghencea nr. 65, Bragadiru, Ilfov
Telefon: 031.436.78.01
Fax: 031.436.78.02
Website www.te-ma.ro
Email vanzari: office@te-ma.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii