Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să lucrezi în Poliție? IGPR scoate la concurs peste 400 de posturi

ro

19 Oct, 2016 15:06 5078 Marime text
Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) anunță că scoate la concurs 447 de posturi de polițiști, majoritatea de specialiști în diverse domenii, iar înscrierile încep chiar de astăzi.
 
"Dacă ești economist, pirotehnist, chimist, biolog, sociolog, psiholog, profesor, inginer silvic, electronist, medic veterinar sau ai altă specializare pe care noi o căutăm, poți ocupa unul dintre locurile scoase la concurs, de ofițer sau agent", se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Potrivit comunicatului, nu există limită de vârstă. Criteriile de înălțime sunt 1,65 m pentru femei și 1,70 m pentru bărbați. Înscrierile se vor desfășura în perioada 19 — 23 octombrie, iar concursul a fost programat pentru data de 26 noiembrie.
 
Pentru a afla mai multe informatii și detalii despre documentația necesară dosarului de înscriere, cei interesați pot accesa paginile web ale structurilor teritoriale de poliție.
 
Fiecare unitate de poliție își alege intervalul orar în care primește dosarele de înscriere ale candidaților, precizează reprezentanții IGPR.

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii