Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă Constanţa organizează concurs pentru ocuparea a trei funcţii. Detalii

ro

29 Apr, 2017 08:33 6256 Marime text
Universitatea Maritimă Constanţa organizează concurs pentru ocuparea a trei funcţii contractuale vacante de referent în cadrul Departamentului Cercetare, inginer în cadrul Compartimentului SSM, PSI, Situaţii de urgenţă şi îngrijitor clădiri în cadrul Serviciului Tehnic Administrativ – Spaţii Învăţământ Sediul Central UMC, pe o perioadă nedeterminată.
 
Condiţii:
  • pentru referent – studii superioare, finalizate cu diplomă de licenţă; minumim doi ani vechime pe un post similar; cunoştinţe avansate de limba engleză; cunoaşterea a două limbi străine constituie avantaj.
  • pentru inginer – studii superioare tehnice de lungă durată; minimum trei ani vechime în specialitatea studiilor; certificat de absolvire Inspector Protecţia Muncii; cadru tehnic cu atribuţii în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor.
  • pentru îngrijitor – studii generale/medii.
 
Pe 22 mai, de la ora 10.00, va avea loc proba scrisă la sediul central al Universităţii Maritime Constanţ, pentru posturile de referent şi inginer. Apoi, tot pe 22 mai, dar de la ora 13.00, este programată proba practică pentru postul de îngrijitor. La data de 25 mai, începând cu ora 10.00, va avea loc interviul pentru toate cele trei posturi.
 
Mai multe informaţii pot fi obţinute la numărul 0241664740, interior 125.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa




Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html​  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii