Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:02 16 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima șansă pentru cei care doresc să ajungă polițiști

ro

12 May, 2016 14:32 2030 Marime text
Ultima probă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca polițiști va avea loc la finalul acestei săptămâni. 
 
Aproape 7.000 de candidați au rămas să concureze pe cele 1.900 de locuri de agenți de ordine publică din Poliția Română.
 
Sâmbătă, 14 mai, cei 6.999 de candidați rămași în concursul pentru a deveni agenți de ordine publică vor susține proba scrisă.
 
Aceasta este ultima probă de concurs, la finalul cărora, numărul de agenți de ordine al Poliției Române va crește cu 1.900 de persoane.
 
Proba scrisă urmează să fie susținută în fiecare dintre cele 5 centre zonale, la care au fost arondate unitățile teritoriale unde s-au înscris candidații, după cum urmează:
 
București - Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”;
Câmpina - Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”;
Iași – Universitatea “Gheorghe Asachi”  și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad”;
Cluj-Napoca - Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan”, Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu”,  Liceul Teoretic “Avram Iancu”,  Liceul Tehnologic nr.1;
Slatina - Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu”,  Colegiul Național “Ion Minulescu”,  Colegiul Național Vocațional “Nicolae Titulescu”. 
 
În vederea asigurării accesului în incinta unității de învățământ, fiecare candidat trebuie să prezinte un document de identitate valabil, cu fotografie (carte de identitate, permis de conducere, pașaport).
 
Pentru a afla sala de concurs, candidații sunt rugați să consulte site-ul Poliției Române, începând de astăzi, ora 17.00.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii