Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:15 19 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa scoate la concurs trei posturi. Vezi despre ce este vorba

ro

10 Oct, 2018 17:00 1694 Marime text
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa anunţă organizarea unui concurs în vederea ocupării a trei posturi, unul de kinetoterapeut, un post de asistent medical principal şi unul de asistent medical specialitate laborator.

Pentru participarea la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii. În ceea ce priveşte postul de kinetoterapeut, candidaţii trebuie să aibă studii superioare, diplomă de licenţă în specialitate. Candidaţii la funcţia de asistent medical principal trebuie să aibă diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă, examen pentru obţinerea gradului de principal şi minimum cinci ani vechime ca asistent medical. Al treilea post scos la concurs, cel de asistent medical, specialitate laborator, necesită diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă şi minimum şase luni vechime în specialitate.

Concursul se va desfăşura în mai multe etape. Pentru kinetoterapeut, proba scrisă care constă în redactare lucrare, se va susţine în 29 octombrie, la ora 10.00, iar proba practică este programată pe 1 noiembrie la ora 10.00.

În privinţa concursului pentru asistenţii medicali, aceştia vor susţine o probă scrisă (test grilă) în 29 octobmrie, începând cu ora 10.00, iar interviul va avea loc tot la ora 10.00 în 1 noiembrie.

Candidaţii vor depunde dosarele de participare la concurs în termen  de zece zile lucrătoare de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României la sediul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, începând cu ora 10.00.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii